Išsami instrukcija naujokui

Taigi Jūs jau pasiruošęs padidinti savo mėnesio pajamas apvalia sumele atlikinėdamas apklausas. Šiame straipsnyje išsamiai ir su iliustracijomis parodysiu, kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio.

1. Pirmiausia, kaip jau supratote, spauskite oranžinį mygtuką. Jį galite rasti kiekviename šio tinklalapio puslapyje.
2. Jį paspaudus, Jūsų interneto naršyklė atidarys naują tinklalapį. Jums tereikia nueiti į pačią jo apačią ir užpildyti labai paprastą formą - įvesti savo vardą (laukelyje First Name), el.pašto adresą (Email Address) ir paspausti raudoną mygtuką dešinėje SIGN ME UP NOW!
3. Atsidariusiame naujame puslapyje paeikite žemiau, kol prieisite du ryškiai žalius stačiakampius. Kairiąjame yra mano dovana Jums - 50% nuolaidos kodas narystei apklausų agentūrų duomenų bazėje. Įveskite kodą, kur parodyta, ir paspauskite Redeem Now - pamatysite, kad mokestis, nurodytas dešiniąjame žaliąjame stačiakampyje, sumažės perpus.
4. Dabar dešiniąjame žaliame stačiakampyje pasirinkite Jums tinkamą apmokėjimo būdą: PayPal arba virtuali/kreditinė kortelė, ir paspaudę ant jo, būsite nukreipti į apmokėjimo puslapį. Jame prisijunkite prie savo PayPal sąskaitos arba įrašykite savo virtualios/kreditinės kortelės duomenis ir sumokėkite.

Tai vienkartinis mokestis, kuris reikalingas norint garantijos, kad atlikinėti apklausas registruosis tik rimtai nusiteikę žmonės. 

Patarimas! Jei neturite PayPal ar kreditinės/virtualios kortelės, daugiau apie šiuos mokėjimo būdus galite sužinoti šiuose tinklalapiuose:
5. Sumokėjus į el.paštą gausite prisijungimo prie apklausų agentūros duomenų bazės duomenis, ir prisijungę, iš karto galėsite atlikti savo pirmąsias apklausas ir pradėti uždirbti. Nepamirškite suvesti ir savo duomenų - svarbiausia adreso. Juo bus kas mėnesį atsiunčiami Jūsų čekiai. Gavę čekį, nuneškite jį į savo banką, ir patvirtinus, kad čekis tikras, uždirbta suma bus pervesta į Jūsų banko sąskaitą.

Svarbu! Nuolatos gaunu klausimų, kai norintys uždirbti žmonės klausia - "O kodėl turėčiau mokėti už narystę apklausų agentūrų duomenų bazėje?" Prisimenate, sakiau, kad jei kada nors bandėte užsidirbti iš apklausų atlikimo internete, tai Jums tikriausiai nepavyko - taip yra todėl, kad viešai internete besireklamuojančios agentūros 99% atvejų yra apgaulingos arba mokančios tik centus. Ši duomenų bazė, į kurią pateksite sumokėję, yra didžiausių pasaulio apklausų agentūrų duomenų centras. Joms reikia tik rimtų, dirbti ir atlikinėti apklausas pasiruošusių žmonių. Todėl imamas simbolinis mokestis - jis tikrai simbolinis, žinant, kad jau per pirmą mėnesį uždirbsite bent jau trigubai tiek.

Todėl nedvejokite, ir jau sekantį mėnesį gaukite savo pirmąjį čekį!