Ką reikės daryti?

Atlikinėti apklausas yra tikrai labai lengva - tiesiog sąžiningai atsakykite į pateiktus klausimus. Dauguma apklausų bus su atsakymo variantais, taigi nieko nereikės galvoti ar įrašyti - tiesiog pasirinkite Jums labiausiai tinkamą atsakymą iš duotųjų.

Kai kuriose apklausose gali būti klausimų, kai atsakymą reikės įrašyti patiems. Labai svarbu, kad įrašytumėte išsamų, 2-3 sakinių atsakymą - kitaip apklausa Jums gali būti neįskaityta.

Visos apklausos bus pateikiamos anglų kalba. Tačiau nenusiminkite, jei anglų kalbos nemokate, arba mokate prastai - šiais technologijų laikais tai jau nėra problema. Kai užsidirbti pinigų internete iš apklausų pildymo, jei nemokate anglų kalbos, paaiškinau straipsnyje "O jei nemoku angliškai?"


Apklausos būna įvairios apimties - nuo vos kelių iki kelių šimtų klausimų. Tačiau Jūs visada galėsite rinktis, kurias apklausas atlikinėti, o kurias - ne. Taip pat visuomet matysite, kiek uždirbsite už konkrečios apklausos atlikimą.  Kiek konkrečiai galima uždirbti pinigų atlikinėjant apklausas internete, smulkiai papasakojau straipsnyje "Kiek iš tikrųjų galima uždirbti iš apklausų atlikimo internetu"

Kai kurios apklausų agentūros pasiūlys Jums ir įdomesnių būdų uždirbti - pavyzdžiui, atsiųs testuojamą produktą, kurį išbandę turėsite atsakyti į klausimus, kaip Jums patiko juo naudotis. Arba pasiūlys agentūros sąskaita apsilankyti restorane ir papietavus papasakoti, kaip buvote aptarnautas, ar skanus buvo maistas ir t.t. Tačiau Jūs visada gali atsisakyti šių pasiūlymų, ir toliau atlikinėti tik paprastas apklausas.

Jau esate pasiruošę tapti apklausų atlikėju? Tiesiog spauskite oranžinį mygtuką žemiau ir pradėkite uždirbti jau šiandien!
Paspaudus mygtuką, atsidarys naujas puslapis. Ką jame daryti, išsamiai paaiškinau įraše "Išsami instrukcija naujokui"

Arba skaitykite toliau: