O jei nemoku angliškai?

Apklausų atlikinėjimas yra būdas kaip užsidirbti pinigų internete, kuris tinka absoliučiai visiems, turintiems kompiuterį ar išmanųjį telefoną ir interneto ryšį.

Tikrai nebūtina mokėti anglų kalbos.

Tuoj parodysiu, kaip atlikinėti apklausas, jei nemokate anglų kalbos, arba mokate ją prastai. Šiais laikais technologijos pasiekė tokį lygį, kad specialūs tinklalapiai gali išversti tekstą iš vienos kalbos į kitą akimirksniu. Žinoma, dažnai tai nebus idealus vertimas, tačiau prasmę galėsite suprasti - tiek ir užtenka, kad suvoktumėte, ko Jūsų klausia, ir koks atsakymo variantas Jums tinka labiausiai.


Štai tokio tinklalapio adresas. Naudotis juo labai paprasta. Paspaudus langelį "From:", pasirinkite kalbą, iš kurios verčiate, šiuo atveju paveikslėlyje matome English (anglų). Langelyje "To:" pasirenkame kalbą, į kurią norime gauti vertimą - šiuo atveju Lithuanian (lietuvių). 

Tuomet į melsvai apibrėžtą langą kairėje įkopijuokite norimą išversti tekstą (atlikite komandas Copy ir Paste savo interneto naršyklėje). Paspaudę mėlyną mygtuką Translate, pilkame lange dešinėje gausite tą patį tekstą, išverstą į lietuvių kalbą.

Jei apklausoje reikia įrašyti atsakymą patiems, tiesiog apkeiskite kalbas programoje Google Translate - From: Lithuanian ir To: English. Tuomet įrašę tekstą lietuvių kalba, gausite jį išverstą į anglų kalbą ir galėsite įkopijuoti į apklausos formą.

Itin retais atvejais pasitaikys apklausų lietuvių, rusų ar kitokiomis kalbomis - Google Translate pagelbės visais atvejais, tik nepamirškite prieš spausdami Translate, pasirinkti iš kokios į kokią kalbą norite versti.

Taigi, anglų kalbos nemokėjimas - ne problema norint uždirbti iš apklausų pildymo internete. Spauskite mygtuką žemiau ir pradėkite!
Paspaudus mygtuką, atsidarys naujas puslapis. Ką jame daryti, išsamiai paaiškinau įraše "Išsami instrukcija naujokui"

Arba skaitykite toliau: